dissabte, 27 de novembre del 2010

Darrera master class de l'enginy *





L’Alaska (Olvido Gara) i el seu company artístic de tota la vida en Nacho Canut, que formen el grup Fangoria,  podrien plantejar-se  de donar alguna  classe magistral a tots aquells i aquelles (no donaré noms, doncs en tenim el cervells més que plens) que només ploren perquè  la descàrrega il·legal de música és el papus universal i no es poden guanyar millor les garrofes..... ("correm un –es-túpid vel"), doncs be,

no se si heu vist la passada que s’han muntat en el seu darrer treball, "El paso trascendental del Vodevil a la Astracanada” en l’edició super deluxe, però és digne de veure-ho i escoltar-ho . Aquest format especial amb 3 cd’s i 1 dvd + llibret + pòster inclou només per a la primera edició un dvd de regal  “Entre bambalinas” amb el making of del disc (més de dues hores de durada) .

 

Així que ja sabeu artistes pops-rocks, contra la pirateria, els youtubes, els emules i  il·legalitats varies més concerts en directe i més imaginació a l’hora de comercialitzar el producte en qüestió, que ara ve nadal i la gent està ansiosa per sortir i gastar-se els quartos.

 

 

 

*La paraula "enginy" té  un origen molt  antic, en última instància, es deriva del llatí “Ingenium” (c. 1250), que significa "capacitat innata, sobretot en capacitat mental, de la que en deriva una inventiva intel·ligent."

 

2 comentaris:

Clidice ha dit...

Així la proposta és: currar-s'ho? ^^ Segurament tens raó, i per què fer el que fa tothom, si ja ho fa tothom? :)

wanderlust ha dit...

Això mateix Clídice, elaborar més els dissenys i oferir alguna cosa que no obté el consumidor de música (en aquest cas) quan fa una descàrrega; i és per això mateix, perquè no ho fa tothom, i potser quan ho facin tots no "emulejarem" tant.
Fangoria és precisament un grup que gairebé no té pirateria, els seus seguidors són també molt fans del que fan a banda de la música.